DIY-Etiketter og tips

Her legger jeg ut bilder av det jeg lager selv, bare å spørre meg på mail dersom det er noe du lurer på 🙂

Cupcake wrappers:

image

image

Søte melkekartonger:

image

Snacksbokser formet som stjerner:

image

Stjernebanner, stjernedrikk og bordetiketter:

image

Bordkort:

image

Takkekort:

image

image

image

Prinsessesjokolade, laget av candymelts i form fra Wilton:

image

Mal til trylledrikk-etiketter, som også er brukt som bordetiketter, navnelapper og bannere er hentet på http://www.tonerosedesign.com:

image

 

image

image

image image

Invitasjon, snacksbokser, flaskeetiketter, bordetiketter og cupcake wrappers til prinsessebursdag:

image

image

DSC_0360 DSC_0359 DSC_0362

Etiketter til babyshower

image

image

Reklamer

6 kommentarer om “DIY-Etiketter og tips

 1. Hei. Jeg ser du har skrevet andre ting enn trylledrikk på etikettene, men på filen tonerose har lagt ut så får jeg ikke endret navn. Hvordan gjorde du dette?

  På forhånd takk for svar

  Mvh

  Helle W Dahl

  • Hei Helle! Jeg åpnet filen i paint, visket ut trylledrikk og lagret bilde. Deretter åpnet jeg i Word, valgte instillingen plasser bak tekst, før jeg la inn egen tekst:) evt kan du lage tekstboks å legge over også! Masse lykke til, håper du skjønte beskrivelsen min! Evt har jeg også lagt ut noen prinsesseetiketter her du kan laste ned og skrive rett inn i, da de ikke har noen skrift:) ha en strålende dag! Klem fra Therese

 2. Kunne du ha laget et eget innlegg om cupcake wrappers? 🙂 Hva slags matriale bruker du? steker du muffinsen i de hjemmelaget formene? jeg skal planlegge dåp og fikk masse inspirasjon fra siden din !

  • Hei Jessica! Jeg skal se om jeg rekker å lage et innlegg om det i kveld:) så koselig at du fikk masse inspirasjon! Det er jo super gøy å ordne selv:) jeg steker muffins i vanlige muffins former, så smerter jeg de oppi de hjemmelagede når de er kalde, før jeg sprøyter på krem:) de er laget av kartong som du får kjøpt på panduro, søstrene grene og notabene:) ha en strålende dag! Klem fra Therese

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s