Cupcakes til barnehagen

Sammen med kaken jeg bakte til barnehgaens 17 mai fest, bakte jeg også krydder cupcakes med en mørk sjokoladekrem og nesquick krem. Halvparten ble dekorert med store blomster i marsipan, andre halvpart med enkle søte blomster:)

9

Jeg laget også søte etiketter i gull og mint, slik at man skulle se hva det var!

10 12 7 8

 

Muffinsformene er fra Kremmerhuset og Festfabrikken, elsker at de er dekorative i seg selv! Jeg hadde egentlig bestilt cupcakeformer i rosa og svart, men de kom ikke i tide, så da måtte jeg improvisere litt. Personlig synes jeg de fra Kremmerhuset er for store, da det fort blir veldig mektig, men heldigvis gikk det fint 🙂

Klemmer fra Therese

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s