Forberedelser {Hello Kitty 2 års dag i gull & rosa}

Håper du har en strålende dag<3 Selvom det er lenge til prinsessa blir 2 i mars har jeg allerede startet forberedelsene! Invitasjonene er i boks, og i kveld har jeg laget bordkort til dessertbordet. GØY!

I år blir det Hello Kitty bursdag i fargene gull og rosa! Celina eeelsker Hello Kitty, så nå gleder jeg meg!3

På invitasjonene har jeg brukt bildene flinkeste ToneroseDesign tok av prinsessa i fjor, nydelige! jeg har laget meny og invitasjon i Word, og deretter bestilt de på Fotoknudsen. Silkebånd i gull fra ebay og rosa fra Søstrene Grene ❤

2 – Kopi 1 4

Bordkortene ble seende slik ut i år! Gullbordkort fra Søstrene Grene, tekst og ramme laget jeg selv i PhotoScape. Deretter har jeg punchet ut Hello Kitty i gullpapp fra panduro og limt på. Synes de ble riktig så søte! Disse skal få pryde Dessertbordet, som jeg gleder meg!

1

 

Håper dette kan være til inspirasjon!

Stor klem fra Therese

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s