{Interiør Celina’s prinsesserom}

Siden det ikke er baking om dagen, og kun fri, tenkte jeg at jeg skulle dele noen bilder av rommet til Celina!

I tillegg til å bake er jeg veldig glad i interiør og å pynte og dekorere 🙂 Celina sitt rom har jeg holdt på med siden hun ble født, og nå begynner det endelig å bli ferdig. Jeg må sparkle og male litt der det tidligere har hengt hyller, i tillegg skal hyllen over senga ned:)

12

Skriften på døren har jeg kjøpt på http://www.kidsparadise.no, den elsker jeg! Dette var noe av det første som ble satt opp:) Jeg har 2 større kroner i rosa som er festet på klesskapet hennes også. Super fine!

13

Rommet hennes er holdt i hvitt, med en «touch» av rosa. hihi.. Eller myyyye rosa. Tanken er at når hun blir større så kan vi bare bytte ut detaljer og ting, uten å måtte pusse opp hele rommet 🙂 Nå om dagen er det rosa, prinsesse og hello kitty som er populært hos prinsessa. Jeg synes det er super stas å holde på, så over en periode på snart 2 år har jeg handlet inn litt og litt til rommet hennes. Favorittene er Kids Concept, HoppeKids og KidKraft. SÅÅÅÅ mye fint!

11

Stumtjeneren er fra Kids Concept Star serien, knaggrekken er fra Kids Concept prinsesse serien! Den søte rosa sekken hennes er fra Elodie Details «Petit Royal» serien. De har super mye fint! Både vognposer, sekker, votter, luer og tepper!

10

Gyngehesten til Celina er fra «Little Bird Told Me», denne fikk hun i julegave i 2013, men det er først nå hun synes det er stas:) Den er super nydelig! Vimpelrekken er også fra Kids Concept:) Nylig kjøpte jeg også ny «stor jente» seng til henne. Da falt valget på hoppekids sin mellomhøye seng. Den er 160×70, og det er 70 cm opp til sengebunnen. Ettersom hun har lite rom får vi ekstra lekeplass/lagringsplass under! Tårnet og gardinene til sengen kjøper man utenom, jeg valgte fairytale flower, Nydelig dus rosa farge med litt beige!

9

På kommoden til Celina har jeg fødselstavle, denne fikk jeg laget i PDF så jeg fikk bestilt lerret. Klossene med navnet hennes på er bestilt fra ebay! Jeg synes det er koselig at dåpsgavene hennes står fremme til pynt, de fikk hedersplassen midt i rommet 🙂

8

I mai var vi på 1 års fotografering hos Tone – ToneroseDesign. Hun tok nydelige bilder av Celina! Et av disse har jeg puttet i nydelig ramme fra IKEA. Det gjorde seg virkelig på veggen hennes 🙂

Bilde med navn har jeg bestilt på lerret, PDF filen kjøpte jeg på Etsy:) Bokstavene er fra Kids Concept. Elsker virkelig tingene deres!

7

Bokstøtte, sparebøsse, munnspill, smokkeboks og tamburin er også fra Kids Concept 🙂

6

Til jul var Celina så heldig at hun fikk lekekjøkken fra Kid Kraft! Vintage pink! Jeg tror faktisk jeg elsker det like mye som henne. Utrolig nydelig og ikke minst morsomt kjøkken! De siste dagene har jeg fått servert de nydeligste retter av henne, og vi har hatt teselskap i timesvis. hihi..

Gulvteppet er fra Skeidar, postkasse, bord, stoler og etasjefat fra Kids Concept 🙂

5

Celina kokkelerer, serverer og koser seg på rommet sitt 🙂 Vil du ha kake? 🙂 Selv alle Nissene som står som pynt har vært på teselskap. hihi..

4

Både Celina og jeg er veldig fornøyde med hvordan rommet hennes har blitt, og at det nå snart endelig er ferdig 🙂

3 2

Klesstativet er en av mine store favoritter på soverommet! Sånn ønsket i hvertfall jeg meg når jeg var liten! hihi.. For tiden er den litt overlesset av klær, men her får noen av de nydelige kjolene hennes henge! Klesstativet og boksene er fra Kids Concept. De nydelige hatteboksene i blå har huset de nydelige AngelsFace tyllskjørtene til Celina og dukken hennes. Såååå fine at de godt kan stå fremme til pynt!

1

Den hvite kisten er også fra Kids Concept, den huser all legoen Celina har! 🙂1

 

Jeg håper noen av bildene kan være til inspirasjon:)

Ha en strålende kveld videre:)

Klem fra Therese

Reklamer

En kommentar om “{Interiør Celina’s prinsesserom}

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s