{Magisk julefeiring}

Denne julen har vært helt fantastisk, det er noe helt spesielt når man har små i hus!

Lille juleaften, etter at Celina hadde sovnet, la vi alle gavene under treet. Utrolig mye pakker! Samtidig fylte vi julestrømpen som hang på peisen. Jeg tror nesten jeg gledet meg like mye som Celina den natten, sååå stas å se det forventningsfulle og strålende ansiktet hennes!

På juleaften lot jeg alt lys være av, så hun ble møtt av det lysende treet med ALLE de gavene! Hun sto bare å måpte, ubetalelig øyeblikk! Deretter løp hun til peisen der hun fant julestrømpa fra Julenissen, hun var heeelt i ekstase!

1

 

Klikk deg inn om du vil lese mer, og se flere bilder fra blandt annet dessertbordet!

Bordet og dessertbordet gjorde jeg nogenlunde klart bittelille og lille juleaften, godt med alt som er gjort 🙂 I år har vi holdt det enkelt med tanke på Celina, fargene ble sølv og hvit! Lille juleaften kom Øivind med nydelige roser til meg, disse fikk hedersplassen midt på bordet. Så en dæsj rødt fikk vi også 🙂 Stoltrekkene er fra Festfabrikken, stolsløyfene har jeg bestilt på ebay, men disse finner du også hos Festfabrikken:)

2

Jeg fant NYDELIGE servietter på Dorothea, de var perfekte til bordet med teksten «Jul er til Ettertanke, omsorg og varme»!

3 4

I år fikk Celina på seg en nydelig kjole i gull og rosa, med matchende gull strømpebukser og gullsko. Både hun og jeg er glad i å pynte henne. hihi.. Celina var borte å så på pakkene fleeeere ganger, og klarte nesten ikke å vente! Alt, var i følge henne selv, selvfølgelig til Celina og ingen andre! hehe..

5 6

Så over til årets dessertbord! Ja for jeg MÅTTE jo stelle i stand noe! haha! Etter middagen, som bestod av ribbe, skinkestek, medisterkaker, sossiser, julepølser osv, så var det ikke mye mer man orket. Men jeg synes allikevel det var moro å stelle i stand noe. Det ble ikke et tradisjonelt juledessertbord, jeg valgte heller å lage ostekake, verdens beste osv 🙂 Det var noe vanskelig å få tatt bra bilder med dårlig lys og fullt hus, men her kommer i hvertfall noen!

7 8

 

Det ble ingen fancy kake denne gangen, men kransekaken fikk være midtpunkt, dekorert med fantasiblomster i marsipan og marsipanstenger duppet i mørk sjokolade! 🙂

9

Ostekake med bringebær og gele i engangsglass, dekorert enkelt med sølv kartong, silkebånd og snøfnugg! Skjeene i sølv har jeg kjøpt på ebay, snøfnuggene fant jeg på Nille 🙂

10

 

Marsipankuler på pinne dekket med mørk sjokolade! Dette er Rema marsipan som jeg har trillet i kuler og duppet i mørk sjokolade, festet på papirsugerør. Stjernene fant jeg også på Nille 🙂

11

 

Verdens Beste delte jeg opp i porsjonsbiter og la pent i 2 grå trefat jeg har, utrolig godt og dekorativt i seg selv 🙂

12

I år kjøpte jeg kransekake på butikken, jeg rakk rett og slett ikke bake selv. Jeg fjernet all standard pynt og dekorerte heller med fantasiblomster og marsipan 🙂 Jeg ble fornøyd med resultatet, det gjorde seg veldig på bordet!

13

Riskrem MÅ man jo ha! Mamma hadde laget hjemmelaget riskrem som hun tok med, dermed slapp jeg unna der og. hihi.. Pepperkakehuset som Celina og jeg pyntet sammen måtte jo også få være med på bordet! I cupcakesformene har jeg også laget litt mindre porsjonsostekaker med bringebær og gele 🙂 I de to stettefatene på hver sin side av kransekaken har jeg fylt opp med sjokoladeboller og havreflarn!

14 15

På det hvite etasjefatet satte jeg frem noen pikekyss, brownies med knust Gjendekjeks og Kick lakriskrem og sjokoladecupcakes med lakriskrem. Lakriskremen ble UTROLIG god! Det gjorde seg virkelig sammen med både brownies og sjokoladecupcakes. ANBEFALES! Skal få lagt ut oppskriften 🙂

16

Må nesten avslutte med noen herlige bilder av prinsessa som åpner den store gaven sin. Hun ble helt fra seg av glede! LØØØP til pappaen sin mens hun lo høyt flere ganger samtidig som hun pakket opp:)

17 18

Her er prinsessa iført tyllskjørt fra Barnelykke, som hun ville ha utenpå kjolen. hihi.. Også en av gavene i år 🙂 Hun var storfornøyd med kjøkkenet! Dette er fra KidKraft, kjempelekkert!

19 20

 

Håper dere alle har hatt en MAGISK og FANTASTISK julefeiring! Det har virkelig vi hatt i år 🙂

I morgen kommer flere bilder fra dessertbordet jeg hadde i dag, 1. juledag. 🙂

GOD JUL!

Klemmer fra Therese

Reklamer

En kommentar om “{Magisk julefeiring}

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s