{Etasjekakekurs med Tonerose Design hos SukkerDrøm}

Søndag 30 november var jeg så heldig at Tone fra Tonerose Design kom hjem til meg for å holde heldagskurs i å dekorere vakre utsmykkede etasjekaker!

Lørdag stresset jeg hjemme for å få alt klart til søndag morgen, jeg måtte jo lage noe å bite i!

Søndag kl 09 kom blideste og flinkeste Tone, hun rigget til i kjent stil med rosa matter og nydelig krittavle utenfor med teksten «velkommen til kurs». Utrolig koselig!

Kl 10 kom resten av de hyggelige damene som skulle på kurs, Stine kjente jeg allerede fra før, vi møttes på kurs hos Tone i Halden tidligere i år. 🙂

 

6

Over ser dere vakre Tone og snilleste Stine:) Det var en super koselig gjeng og praten satte i gang med en gang. Det er ikke vanskelig å være på kurs når selveste Tone setter i gang, utrolig hyggelig, omgjengelig og ikke minst dyktig dame!

Vi startet med en liten presentasjonsrunde, før vi satte i gang å farge marsipan til blomster. Klikk deg inn for å lese og se flere bilder:)

Først på agendaen var fantasiblomster, utroooolig moro å lage! Vi fikk brukt både marsipan og gumpaste. Gumpaste var for meg helt nytt, morsomt å få testet!

7

Endelig, med litt hjelp fra Tone, fikk jeg dreisen på balltool! Den har jeg surret sååå fælt med, så det var på tide å få til:)

8

Under ser du en del av blomster «produksjonen», bedre med for mye enn for lite! hihi.. Tone laget mintgrønt, Stine lilla og vi andre 3 rosa i forskjellige nyanser:)9

Under ser du det lille jeg fikk rigget til, Tone hadde med seg en nydelig roll up! Ettersom det opprinnelige dessertbordet ble brukt som utstyrs- og blomsterbord, hentet jeg likesågreit strykebrettet. Det gjorde samme nytten under en duk! 🙂 Jeg er veldig glad i sølv for tiden, så det ble sølv pom poms og hvite, som løper brukte jeg et sløyfebånd til stol:)

10

Lørdag kveld/natt stekte jeg marengs, disse la jeg et lag melkesjokoladekrem og konditorkrem på, deretter drysset jeg knust bixit og blåbær over! Kjeeeempe gode!11 12

Cupcakesformene er fra festfabrikken, wrappere er fra ebay:) enkle brownies med gjendekjeks på og sjokoladecupcakes med nesquick krem!

Underveis i kurset lærte vi hvordan å montere blomster, og ikke minst hvordan å montere de skikkelig på kaken! Vi fikk øvd oss på å lage mønster med melis og drapering. Tone gikk også igjennom diamantmønster, maling direkte på kaken, border osv. Kjeeeeempe gøy! Veldig godt å få noen tips til hvordan å gjøre det enda bedre!

Under ser du resultatet av min kake, snilleste Tone hadde med dummies til meg, det vil si at alle 3 etg er isoporkaker smurt opp med sjokoladepålegg og deretter trukket med marsipan! Jeg rett og slett ELSKET fargen, en dus rosa, i nærheten av dusky pink. Den blir jeg å bruke mer av! Borden elsker jeg, og bruker stort sett på alle kaker jeg lager. hehe.. den er sååååå lekker! Jeg blir også å handle inn stensiler, for mønster på kaken med melis er utrolig lekkert!

13

Alle kakene på arbeidsbordet, og Tone i full sving:) Damene laget nydelige kaker i brunt! Fantastisk jobb alle gjorde!

14

Ryddingen gikk som en lek, alle var super snille og hjalp til! Deretter måtte vi jo stille opp alle mesterverkene våre så vi fikk tatt bilde (såklart!! hihi…).19

Morsomt at alle kakene ble så forskjellige og fantastiske på hvert sitt vis! Vi fikk testet ulike teknikker utifra egen erfaring og ønske!

15 16 17 18

Tusen takk til vakreste Tone som tok turen hit til Moss for å holde kurs! Jeg storkoste meg hele dagen, lærte utrolig masse og hadde en fantastisk dag! Jeg vil definitivt teste de nye teknikkene så snart jeg har mulighet;) For dere som ikke har vært på kurs, vil jeg virkelig anbefale Tone! Du skal lete lenge etter en SÅ hyggelig og dyktig «lærer». I tillegg lager hun vakre kaker, kursene er gjennomførte i rosa. Kjempe gøy!

Takk igjen for en strålende dag jenter!

Klem fra Therese

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s